CLIËNTEN OVER MIJN ENERGETISCHE GAVE (HEALING)

Yolanda (64 jaar)
Een tijdje geleden ben ik voor een consult naar Alice gegaan. Ik kwam haar tegen en dat moest kennelijk zo zijn, want zij voelde meteen dat ik absoluut niet in orde was. Ik had al weken erge last van duizeligheid t.g.v. neuritis vestibularis. Ik wist niet wat me te wachten stond, maar ik had er alle vertrouwen in, want Alice had al gezegd dat ze me goed zou kunnen behandelen.

Het bijzondere was dat Alice me niet het hemd van het lijf hoefde te vragen, zij kreeg meteen dingen door en kon daarmee aan de gang. Zo kon ze zich richten op oude trauma’s die zich in mijn lijf hadden opgeslagen, zonder dat ik dat zelf wist. Ze vroeg me dingen die ze absoluut niet kon weten, zonder dat het ‘hocus pocus’ was, zo bijzonder! En stukje bij beetje kon ze toen een groot gedeelte van mijn trauma(s) en angsten wegnemen. Mijn duizeligheid nam merkbaar af en ik voelde me minder angstig.

Eigenlijk zou ik nog een keer voor een consult moeten komen, want natuurlijk kon ze niet in één keer alles wegnemen. Waarschijnlijk ga ik dat ook doen, maar voorlopig ben ik heel blij met dit resultaat en de prettige, rustige behandeling van Alice! Ik kan iedereen aanraden om ook zo’n bijzondere ervaring bij haar mee te maken!

Esther (53 jaar)
Ik had een opkomende migraineaanval met de intensiteit van een aanval die bij mij altijd drie dagen duurt. Alice vroeg mij mijn ogen te sluiten en me op mijn ademhaling te concentreren. Alice stond achter mij. Na vijf minuten voelde ik de druk afnemen. Na een half uur was de migraine helemaal weg en deze is niet meer teruggekomen. Pas na 4 weken diende zich een nieuwe aanval aan, die overigens lichter was.

Soemisa Zeiani (44 jaar)
Ik had ondragelijke pijn aan mijn vinger. Ik was behoorlijk sceptisch, maar ik heb mijn verstand op nul gezet en mij volledig overgeven aan Alice. Haar eerste contact met mijn vinger kan ik niet beschrijven; het leek alsof er stapsgewijs gevoel uit mijn vinger werd gezogen. Na een klein uurtje was Alice klaar en het onwerkelijke gebeurde: de pijn was weg! De dagen die volgden kwam de pijn af en toe aankloppen, maar verdween weer als sneeuw voor de zon.

Door deze ervaring heb ik mezelf opengesteld voor diverse alternatieve behandelingen. Verder is Alice een fijn persoon die mij voorafgaand aan de sessie op mijn gemak stelde, waardoor de sessie rustig en ontspannen verliep.

Esther (37 jaar)
De healing begon met tintelingen in mijn enkels, toen Alice haar handen op mijn voeten legde. Toen haar handen zich verplaatsten naar mijn hoofd, voelde ik daar warmte en tintelingen die begonnen te stromen naar mijn hals, schouders, buik en rug. Ik voelde de energie een weg zoeken door mijn lichaam, richting mijn voeten.

Opeens voelde het alsof er iets uit mij wegglipte vanuit mijn rug, alsof er een aanwezigheid uit mijn lichaam ging. Ik voel me lichter dan voor de behandeling. Er is een stukje verdriet getransformeerd. Heel erg bedankt voor deze intens mooie ervaring! Ik kan de energetische healing van Alice aanraden aan iedereen die zichzelf wil laten genezen, zowel lichamelijk als emotioneel.

CLIËNTEN OVER MIJN TECHNIEKEN UIT DE
BIODYNAMISCHE CRANIO-SACRAAL THERAPIE

Mirjam van den Berg (46 jaar)
Ik vond het een bijzonder fijne ervaring en was verbaasd over het effect. Vooral emotioneel maakte de behandeling veel los, reikte je me door te voelen verschillende inzichten aan en kwam er een zeldzaam diepe ontspanning in mijn lichaam. Veel klachten die ik had waren stress gerelateerd: geestelijke onrust en rug-, heup- en knieklachten.

Ik heb de behandeling als bijzonder prettig ervaren en jouw houding vol aandacht en respect; dat alleen al voelde als heel kundig, oprecht en liefdevol. Ik beveel je van harte aan omdat ik iedereen zo’n zelfde ervaring gun.

Otto Kos (54 jaar)
Ik heb anderhalf uur bij Alice op de behandeltafel gelegen. Met warme handen ‘behandelt’ ze deel voor deel de gespannen delen van je lichaam. Van de kuiten tot aan de kruin. Op en onder de chakraplekken laat ze de handen rusten. Met mijn ogen dicht zie ik kleuren voorbijkomen, als melk in de koffie. Is het ontspannend: jazeker! De spanning verdween uit mijn onderrug, schouder en hoofd. Heerlijk, echt een aanrader in drukke dagen.

Clara Gruben (49 jaar)
De behandeling was heel ontspannend. Alice straalt heel veel rust uit en legt kort en duidelijk uit wat ze gaat doen. Wat ik meteen voelde was de enorme warmte op de plaatsen waar ze me aanraakte, dwars door mijn lichaam heen; als ze me op mijn rug aanraakte, dan voelde ik het nog in mijn buik. Er gebeurde van alles, zowel in mijn lichaam als in mijn hoofd (gedachten).

Alice haar handen bleven erg lang rusten bij mijn hals/keel. Naderhand motiveerde zij dit door aan te geven dat ik wel wat beter voor mijzelf mag opkomen/spreken. Ik wist meteen op welke situatie in mijn privéleven dit betrekking had. We hebben er nog even over nagepraat en ik ben er in de praktijk ook mee aan de gang gegaan. Ik ben dankbaar dat Alice mij hiervan bewust heeft gemaakt!

CLIËNTEN OVER MIJN FAMILIEOPSTELLINGEN

Daan (26 jaar)
Alice heeft mij in één consult bewust gemaakt van zaken die ik op dat moment zelf nog niet kon zien. Door deze zaken in mijn bewustzijn te brengen stelde zij mij in staat om mijzelf van een traumatische last te bevrijden, die ik onbewust voor anderen heb meegedragen. Ik kan alleen maar gissen hoe lang ik op dit dode spoor was doorgegaan zonder de ‘wake-up call’ van Alice. Op grond van mijn ervaring kan ik Alice van harte aanbevelen.

CLIËNTEN OVER MIJN INTUÏTIE

Marit (29 jaar)
Tijdens de sessie bij Alice heb ik heel helder het verschil tussen mijn ego/denken en intuïtie/voelen kunnen ervaren. Alice stelt rake vragen waardoor ik door verschillende lagen heen kon gaan (angst, onzekerheid, twijfel). Ik heb een reis van hoofd naar hart gemaakt.

De sessie heeft me geholpen om in het dagelijks leven snel en direct waar te nemen wanneer ik in mijn ‘control freak’ modus zit en ik weet nu zo de weg terug te vinden naar mijn voelen en weten. Daarnaast helpt het ook dat Alice een heel fijne vrouw is en dat er ruimte is voor alle emoties.

kosten