ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

Hans Gierkink (56 jaar)
Ik heb in korte tijd belangrijke stappen kunnen maken op diverse levensgebieden zoals relaties, wonen en werk. Ik ben o.a. beter gaan voelen, heb daardoor veel meer contact met mijn lijf en intuïtie en doe nu veel meer de dingen die echt bij me passen. Door het oplossen van blokkades en trauma’s kwam daadwerkelijk de weg vrij voor deze nieuwe stappen en ervaringen in mijn leven.

Verwacht bij Alice niet een ‘standaard’ coachingstraject. Ze heeft haar eigen werkwijze en aanpak, waardoor we vaak snel tot de essentie kwamen en gebeurde wat nodig was. Als je je echt op een dieper niveau als mens wilt ontwikkelen, dan kun je hiervoor bij Alice terecht.

Marit (29 jaar)
Tijdens de sessie bij Alice heb ik heel helder het verschil tussen mijn ego/denken en intuïtie/voelen kunnen ervaren. Alice stelt rake vragen waardoor ik door verschillende lagen heen kon gaan (angst, onzekerheid, twijfel). Ik heb een reis van hoofd naar hart gemaakt.

De sessie heeft me geholpen om in het dagelijks leven snel en direct waar te nemen wanneer ik in mijn ‘control freak’ modus zit en ik weet nu zo de weg terug te vinden naar mijn voelen en weten. Daarnaast helpt het ook dat Alice een heel fijne vrouw is en dat er ruimte is voor alle emoties.

Michelle (22 jaar)
Enkele weken geleden werd ik gevraagd om bij Alice op bezoek te komen, omdat zij het gevoel had dat dit even nodig was. Toen ik eenmaal binnen was stelde zij mij eerst de vraag of er dingen waren waarover ik wilde praten, maar op dat moment kon ik zo even niet bedenken wat mij dwars zat. En normaal gesproken bij therapie moet je dan zelf dingen gaan vertellen, waardoor je vaak het belangrijkste achterwege laat omdat je die gevoelens ergens hebt weggestopt.

Dit was dan ook het mooie van Alice, zij voelde zelf aan waarover gesproken mocht worden, en dit was een onderwerp waar ik al jaren niet meer over had gesproken en waarbij ik alle gevoelens had onderdrukt. Eenmaal hierover begonnen was het een zeer emotionele sessie en Alice heeft mij hier echt perfect in begeleid, aangezien er bij mij niet veel woorden uitkwamen. Wat ook een verschil was met andere therapie is dat ik met een meer opgelucht gevoel wegging en dat ik weer een stap verder kon nemen in mijn leven.

Yolanda (64 jaar)
Een tijdje geleden ben ik voor een consult naar Alice gegaan. Ik kwam haar tegen en dat moest kennelijk zo zijn, want zij voelde meteen dat ik absoluut niet in orde was. Ik had al weken erge last van duizeligheid t.g.v. neuritis vestibularis. Ik wist niet wat me te wachten stond, maar ik had er alle vertrouwen in, want Alice had al gezegd dat ze me goed zou kunnen behandelen.

Het bijzondere was dat Alice me niet het hemd van het lijf hoefde te vragen, zij kreeg meteen dingen door en kon daarmee aan de gang. Zo kon ze zich richten op oude trauma’s die zich in mijn lijf hadden opgeslagen, zonder dat ik dat zelf wist. Ze vroeg me dingen die ze absoluut niet kon weten, zonder dat het ‘hocus pocus’ was, zo bijzonder! En stukje bij beetje kon ze toen een groot gedeelte van mijn trauma(s) en angsten wegnemen. Mijn duizeligheid nam merkbaar af en ik voelde me minder angstig.

Eigenlijk zou ik nog een keer voor een consult moeten komen, want natuurlijk kon ze niet in één keer alles wegnemen. Waarschijnlijk ga ik dat ook doen, maar voorlopig ben ik heel blij met dit resultaat en de prettige, rustige behandeling van Alice! Ik kan iedereen aanraden om ook zo’n bijzondere ervaring bij haar mee te maken!

Esther (53 jaar)
Ik had een opkomende migraineaanval met de intensiteit van een aanval die bij mij altijd drie dagen duurt. Alice vroeg mij mijn ogen te sluiten en me op mijn ademhaling te concentreren. Alice stond achter mij. Na vijf minuten voelde ik de druk afnemen. Na een half uur was de migraine helemaal weg en deze is niet meer teruggekomen. Pas na 4 weken diende zich een nieuwe aanval aan, die overigens lichter was.

Soemisa Zeiani (44 jaar)
Ik had ondragelijke pijn aan mijn vinger. Ik was behoorlijk sceptisch, maar ik heb mijn verstand op nul gezet en mij volledig overgeven aan Alice. Haar eerste contact met mijn vinger kan ik niet beschrijven; het leek alsof er stapsgewijs gevoel uit mijn vinger werd gezogen. Na een klein uurtje was Alice klaar en het onwerkelijke gebeurde: de pijn was weg! De dagen die volgden kwam de pijn af en toe aankloppen, maar verdween weer als sneeuw voor de zon.

Door deze ervaring heb ik mezelf opengesteld voor diverse alternatieve behandelingen. Verder is Alice een fijn persoon die mij voorafgaand aan de sessie op mijn gemak stelde, waardoor de sessie rustig en ontspannen verliep.

Esther (37 jaar)
De healing begon met tintelingen in mijn enkels, toen Alice haar handen op mijn voeten legde. Toen haar handen zich verplaatsten naar mijn hoofd, voelde ik daar warmte en tintelingen die begonnen te stromen naar mijn hals, schouders, buik en rug. Ik voelde de energie een weg zoeken door mijn lichaam, richting mijn voeten.

Opeens voelde het alsof er iets uit mij wegglipte vanuit mijn rug, alsof er een aanwezigheid uit mijn lichaam ging. Ik voel me lichter dan voor de behandeling. Er is een stukje verdriet getransformeerd. Heel erg bedankt voor deze intens mooie ervaring! Ik kan de energetische healing van Alice aanraden aan iedereen die zichzelf wil laten genezen, zowel lichamelijk als emotioneel.

kosten